Šā gada 4. maijā no plkst. 12.00 līdz 17.00 kultūras un atpūtas parkā „Mežaparks” norisinājās līdz šim nebijis pasākums „Neparastais Mežaparks”, kura laikā Rīgas lielākajā un zaļākajā parkā ar aizraujošām aktivitātēm tika atklāta vasaras sezona. Pasākuma apmeklētāju skaits pārsniedza 60 tūkstošus cilvēku.

Lai iepazīstinātu Rīgas pilsētas iedzīvotājus un viesus ar atpūtas un izklaides iespējām kultūras un atpūtas parkā „Mežaparks”, parka apsaimniekotājs SIA „Rīgas meži” sadarbībā ar parka nomniekiem un citiem entuziastiem 2015. gada 4. maijā organizēja vasaras sezonas atklāšanas pasākumu „Neparastais Mežaparks”. Pasākuma apmeklētājiem bija iespēja interesanti un aizraujoši pavadīt 4. maija svētku dienu, piedaloties dažādās aktivitātēs un baudot dzīvās mūzikas un deju priekšnesumus.

Plašāk: www.rigasmezi.lv

 

Saulainajā 4. maija dienā tika atklāti sporta un atpūtas minigolfa laukumi Mežaparkā. Pirmos sitienus uz jaunajiem laukumiem veica ne tikai ilggadējie minigolfa entuziasti, bet arī citi pasākuma apmeklētāji. Šādu interesi par minigolfa spēli Latvijas minigolfs nebija pieredzējis vairākus gadu desmitus! Dalībniekiem, pēc spēles, bija iespēja pieteikties izlozei, kur galvenā balva – iespēja spēlēt minigolfu visas sezonas garumā bez maksas. 9. maijā “play4score” veica oriģinālu izlozi, kurā noskaidrojām veiksminieku:

veiksminieks_play4score

Apsveicam uzvarētāju ar lielisko rezultātu un paldies visiem apmeklētājiem, kuri ņēma dalību atklāšanas svētkos!