Lai arī pie mums vasara ilgst tikai dažus mēnešus, tomēr šis laiks ir notikumiem un aktivitātēm pārbagāts. Savā aizņemtībā mums nedēļas nogalēs nākas izdarīt izvēli par labu festivāliem, sportam, darbam vai citām visnotaļ aizraujošām aktivitātēm, kas neļauj minigolfa spēles cienītājiem kuplā skaitā pulcēties konkrētos datumos, lai izspēlētu turnīru!

Šai problēmai esam atraduši risinājumu un piedāvājam apliecināt savas minigolfa spēles prasmes turnīrā, kura formāts ir īpaši izstrādāts un pielāgots jebkuram aizņemtam cilvēkam.

Turnīra nolikums
* Turnīrs notiek pēc līdzīga principa kā tenisa “sieta” izspēles. Dāmas un kungi spēlē vienā grupā veicot savstarpējās 1:1 izspēles laika posmā no 18.07-31.07. Dalības maksa 10€.
* Reģistrēšanās turnīram līdz 17.07, plkst. 20.00 – rakstot uz e-pastu janis@play4score.lv vai zvanot pa tālruni 26426337
* 17.07 vakarā visi spēlēt gribošie tiek sadalīti pa pāriem pēc nejaušības vai savstarpējās vienošanās principa.
* Laika posmā no 18.07-24.07 visi pāri pēc savstarpējās vienošanās, sev piemērotā laikā veic 1:1 izspēles. Tiek spēlēts viens aplis pēc klasiskajiem minigolfa noteikumiem. Spēle notiek ar vienu bumbiņu un nūju, kuru izsniedz laukuma operators pēc dalības maksas saņemšanas. Pēc apļa pabeigšanas tiek piefiksēti rezultāti un noteikts pāra uzvarētājs. Zaudētājs no turnīra izstājas.
* 24.07 vakarā tiek sadalīts jaunais “siets”, kurā pēc pirmā posma labākā rezultāta ieguvējs spēlē pret sliktākā rezultāta ieguvēju. Nākamās kārtas izspēles notiek no 25.07-27.07
* …. no 28.07-31.07 tiek izspēlētas fināla kārtas un noskaidrots turnīra uzvarētājs, kurš saņem 50% no kopējā balvu fonda.